Leren Tas ´Petit´Naturel Doenya

Een leren dokterstas als handtas. Grote allure met een knipoog. Een fijne stijlvolle tas met een vleugje humor voor als je een sterke look wil neerzetten. De tas is gemaakt van dubbele laag saffiaanleer en heeft een stalen beugel. Fijn als je wat zoekt, beugel open en je kan overal makkelijk bij. Een ritsvak aan de achterkant voor spullen waar je snel bij wil en natuurlijk nog een ritsvakje aan de binnenkant voor heel belangrijke zaken. De tas heeft een schouderband die je kan verwijderen.

 

materiaal: Saffiaanleer

Lengte: 30cm hoogte 20cm  breedte 13cm

€ 127,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Leren tas 'Frou' bruin

De leukste tas nu ook in een aaibare versie. Te dragen als Hand-schoudertas, dit kleine juweeltje is om te knuffelen zo leuk! stijlvol met een vleugje humor voor als je een trendy look wil neerzetten. en ook hartstikke handig voor als je naar iets op zoek bent in je tas want deze tas heeft een metalen beugel waardoor hij rechtop blijft staan als hij open is. nooit meer grabbelen naar je lippenstift / geurtjes etc. gemaakt uit een dubbele laag saffiaanleer aan de achterkant en een koeienhuid aan de voorkant. zo blijft de tas mooi stevig en word hij niet kaal aan de achterkant. komt natuurlijk incl schouderband.

€ 132,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

leren tas 'Frou'naturel

De leukste tas nu ook in een aaibare versie. Te dragen als Hand-schoudertas, dit kleine juweeltje is om te knuffelen zo leuk! stijlvol met een vleugje humor voor als je een trendy look wil neerzetten. en ook hartstikke handig voor als je naar iets op zoek bent in je tas want deze tas heeft een metalen beugel waardoor hij rechtop blijft staan als hij open is. nooit meer grabbelen naar je lippenstift / geurtjes etc. gemaakt uit een dubbele laag saffiaanleer aan de achterkant en een koeienhuid aan de voorkant. zo blijft de tas mooi stevig en word hij niet kaal aan de achterkant. komt natuurlijk incl schouderband.

€ 132,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen